Egy újabb német csapat a TRANS MF Landshut Devils a lengyel ligában

A jövőévi lengyel másodosztályban két német csapat fog részt venni,amely a Wittstock mellett a dél-bajor landshuti csapat lesz. Nagyon úgy néz ki a keret összeállításukat illetően,hogy egy komoly csapatot sikerült felépíteniük.A keretben szinte egy-két kivétellel szinte a németországi élmezőny szerződést írt alá a csapatnál.


Az első nagy név aki szerződést kötött Martin Smolinski aki a 2020-as szezont kénytelen volt kihagyni sérülés miatt.Nagy meglepetésre Kai Huckenbeck annak ellenére,hogy stabil versenyzője volt az 1.ligában szereplő Bydgoszcznak,ő is inkább a bajor csapatot választotta.Nagy csillaga lehet még a csapatnak Michael Härtel is,aki szintén egy nagyon tehetséges versenyző.A landshuti pályán komoly ellenfele lehet majd bárkinek Valentin Grobauer is,hiszen ő is egy iszonyatosan gyors versenyző hazai környezetben ezt már több alkalommal bizonyította nemzetközi szinten is.

A csapat leigazolta a szlovén Nick Skorjat is aki most lehetőséget kap arra,hogy pályafutását tovább fejleszteni tudja . A dél-bajor csapat junior keretének legnagyobb tehetsége az egykori 85cc egyéni világbajnok Norick Blödorn .A mindössze 16 éves salakos nagyon tehetséges,és emlékezzünk vissza az idei páros Európa bajnokágon U/19  Güstrowban az összetett második helyen végzett.karöltve (viszont ezen a derbin a német csapat pontszámai nem számítottak bele a végeredménybe) 

Senior:
Martin Smolinski
Kai Huckenbeck
Valentin Grobauer
Tobias Busch
Michael Härtel (U24)
Nick Skorja (Szlovénia) (U24)

Junior:
Norick Blödorn
Mario Niedermeier
Max Troidl
Marius Hillebrand
aclandshutdevils/facebook

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi