Antonio Lindbäck visszatért,de...!


A svéd egykori Grand Prix versenyző Antonio Lindbäck tavaly bejelentette visszavonulását,és elköszönt a speedway versenyzéstől.A 36-éves Toninho úgy döntött,hogy vállalkozásba kezd és abból próbál megélni.Most viszont bombaként robbant a hír,hogy a svéd Masarna csapatánál egyéves szerződést írt alá.



"Antonio csapatába kerülése nagyobb biztonságot ad nekünk, mivel arra számítunk, hogy a járvány miatti korlátozások esetén utazási problémák adódhatnak a külföldi versenyzőink számára. Minden cuccát eladta már, így vadonatúj motorkerékpárokba lesz szüksége, és még így edzés nélkül is egy fél teljesítményűen is hasznos lehet a klubunknak itt a Masarnaban.Arra számítunk,hogy néhány edzést követően Toninho viszonylag gyorsan visszatér a régi szintjére - mondta Stefan Bäckström csapatfőnök.


"Úgy döntöttem, hogy befejezem a sportot, de amikor Masarna megtette ezt a javaslatot, érdekesnek éreztem, és a sóvárgás miatt visszatérek. Nem áll szándékomban a Masarna mérkőzésein kívül más versenyen versenyezni. Azért csinálom, hogy segítsek Masarnának és mentoráljam a fiatalabb motorosokat. Ez nem egy teljes visszatérés, sokkal inkább a klub védelme" – mondta Antonio.

masarna.nu 

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi