Teljes a Speedway Grand Prix 2022 mezőnye

forrás:speedwaygp.com

Teljessé vált az első Discovery Sports Events FIM Speedway Grand Prix mezőnye a 2022-es szezonra,és ismertek lettek a szabadkártyás versenyzők is.

‎Az ausztrál ikon Jason Doyle, a nagy-britanniai versenyző Robert Lambert, a dán ász Leon Madsen, a dán bajnok Anders Thomsen és a szlovák sztár Martin Vaculik 2022-ben állandó szabadkártyát kapott.‎

‎Csatlakoznak hozzájuk az SGP-világbajnokság 15 fős felállásában az idei szezon legjobb hat helyezettje – az új világbajnok Artem Laguta, a lengyel kétszeres világbajnok Bartosz Zmarzlik, a világranglista 3. helyezett,orosz Emil Sayfutdinov, a lengyel Maciej Janowski, a svéd bajnok Fredrik Lindgren és a háromszoros világbajnok brit Tai Woffinden .

‎Az SGP Challenge első három helyezettje is csatlakozik a mezőnyhöz, a lengyel Pawel Przedpelski, az ausztrál bajnok Max Fricke és a korábbi világbajnoki ezüstérmes Patryk Dudek .

‎A dán Mikkel Michelsen is kiharcolta az indulási jogot, miután júliusban megszerezte második Speedway Európa-bajnoki címét.‎

‎Minden SGP fordulóban egy szabadkártyás versenyzőt a rendező ország fog kijelölni,ezek mellett a két pályatartalékot is.

‎Az öt állandó szabadkártyás motorost az SGP Bizottság jelölte ki –
 
A Speedway Grand Prix 2022-től hivatalos promótere a Discovrey Sports Events lesz 2031-ig.A hivatalos weboldaluk pedig a www.fimspeedway.com oldalon elérhető.

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi