Max Fricke marad a Zielona Górában


Annak ellenére,hogy a Zielona Góra kiesett az Ekstraligából az ausztrál versenyző Max Fricke nem hagyja őket cserben és továbbra is marad a klubnál.Fricke egyébként maradásával a csapatkapitányi szerepet is fogja betölteni a 2022-es szezonban.

Nagyon nehéz döntés volt . A karrieremnek abban a szakaszában vagyok,ahol mindig a legjobbakkal kell versenyeznem.Amikor viszont a klub vezetőivel tárgyalni kezdtem ismertették velem a jövőbeni terveiket,és úgy döntöttem inkább maradok a csapatnál.A klub elnöke bemutatta nekem a 2022-es szezonra vonatkozó célokat amiben első szempontként  szerepel a PGE Ekstraligába való feljutás .Ez nagyon tettszett nekem és inkább maradok,és remélem az eredményeim támogatni fogják majd a csapatot .

A Zielona Góra egyébként már szerződést kötött még az idei PGE Ekstraliga ezüstérmes csapatában szereplő Krzysztof Buczkowskival ,valamint a csapathoz érkezik még az ausztrál Rohan Tungate is aki egyébként egy remek szezont tudhat maga mögött a Tarnów szineiben az 1.ligában.

zuzel.zgora.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi