FIME SEC EB kvalifikáció - Debrecen


FIME SEC * EB-KVALIFIKÁCIÓ

salakmotoros egyéni Európa-bajnokság 3. selejtező Debrecen, 2022. május 7.

Európa Debrecenre figyel!

Adrenalinban gazdag, családi rendezvény vár mindenkire szombaton 16 órától a Gázvezeték utcai salakstadionban, ahol az egyéni Európa-bajnokság harmadik selejtezőjét rendezik.

A féktelen száguldás és a látványos futamok előre garantálhatók, mivel a kontinens elitjéhez tartozó motorosokat láthat a hajdúsági publikum, 13 országból 16 salakszóró méri össze erejét a Perényi Pál Salakmotor Stadionban. Miután Európa-bajnoki tétversenyről van szó, így a résztvevő nemzetek a legjobb pilótákat igyekeztek nevezni a cívisvárosi viadalra, ezáltal számos kedvencüket láthatják testközelből a magyar drukkerek.

A mezőnyben ott van a korábbi egyéni Európa-bajnok lett Andzejs Lebedevs, két Grand Prix nagydíj-győztes, a dán Michael Jepsen Jensen és a lengyel Janusz Kolodziej, a tavalyi páros Európa-bajnoki címet szerző francia Dimitri Bergé, a polák salakozás két kiválósága, Szymon Wozniak, illetve Kacper Woryna, a britek reménysége, Adam Ellis, az olaszok büszkesége Paco Castagna, s a svéd válogatott kétszeres egyéni bajnoka Jacob Thorssell. S természetesen magyar versenyzőért is szurkolhat majd a hazai publikum, főversenyzőként egyedüli magyarként, a közönségkedvenc Magosi Norbert képviseli hazánkat az Eb-kvalifikáción. Óriási küzdelemre és magas nívójú versenyre számíthat mindenki, mivel a 16 vaspapucsos közül csak a legjobb öt jut a következő fordulóba, azaz a szlovéniai SEC Challenge-be.

A versenyzőkön kívül szurkolók is érkeznek szép számmal a megmérettetésre, s nemcsak szerte az országból, hanem külföldről is. A drukkerek versenylátogatási kedvét fokozhatja, hogy jegyeket már 4000 forinttól lehet kapni, s a 14 éven aluli gyermekek számára ingyenes a belépés a B és a C szektorba. Jegyeket elővételben a www.speedwolf.hu oldalon lehet vásárolni. Az eseményről még több információt a SpeedWolf Debrecen Speedway Team Facebook oldalán kaphatnak az érdeklődők.

STARTLISTA:

# 1 Andrea BATTAGLIA - Olaszország

# 2 Szymon WOŹNIAK - Lengyelország(sérült) Gleb Chugunov érkezhet helyette

# 3 Michael HÄRTEL - Németország

# 4 Milen MANEV - Bulgária

# 5 MAGOSI Norbert - Magyarország

# 6 Dmitri BERGE - Franciaország

# 7 Tero AARNIO - Finnország

# 8 Daniel GAPPMAIER - Ausztria

# 9 Eduard KRČMÁŘ – Csehország

# 10 Kacper WORYNA - Lengyelország

# 11 Michael JEPSEN JENSEN - Dánia

# 12 Andžejs LEBEDEVS - Lettország

# 13 Jacob THORSSELL - Svédország

# 14 Janusz KOŁODZIEJ - Lengyelország

 # 15 Paco CASTAGNA - Olaszország

# 16 Adam ELLIS - Nagy-Britannia

Forrás Speedwolf

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi