Jason Doyle: 4-6 hónap rehabilitáció


 Jason Doyle május 23-án szenvedett súlyos sérülést brit liga versenyen King's Lynnben, ezért a prágai GP szereplését is kénytelen volt lemondani. 

Tegnap azonban drámai hírrel jelentkezett Facebook oldalán, miszerint a szezonjának vége, hiszen 4-6 hónap rehabilitáció vár rá, a vállsérülését ugyanis  műteni kell. 

Az alábbiakat mondta videóüzenetében: 

" Üdv mindenkinek. Általában nem szoktam ilyen videókat csinálni, szóval tartsatok velem. Csak szerettem volna tudatni mindenkivel, hogy mi történt mostanában és mi fog történni az elkövetkező napokban. 

Mint sokan tudjátok volt egy bukásom május 23-án King's Lynnben, Úgy döntöttem, hogy csatlakozom a közönséghez és a betonon landoltam. Miután bevittek a kórházba 4 törött bordát diagnosztizáltak és a jobb tüdőmnél zúzódást állapítottak meg. Ez nem annyira vészes, pár hét alatt kiheverhető lenne. Még a kórházban voltam  nem igazán tudtam, hogy mi van a bal karommal, erős zsibbadást éreztem, szóval nem volt teljesen rendben, de azt mondták, hogy nincs benne törés. 

Visszatértem Norwichba, két nappal később volt egy MRI, hogy megállapítsák, hogy mi a gond és az eredmények azt mutatták, hogy van egy kis sérülés a vállamban. Mivel elég makacs vagyok nemigen akartam elhinni, amit mondtak, ezért tegnap elutaztam Lengyelországba, a poznani sportklinikára, hogy további vizsgálatokat végezzenek és ugyanazok lettek az eredmények. Két komolyabb sérülés van a bal vállamban, sajnos a rotátor köpeny is sérült. Kedden lesz a műtét, ez nem túl ideális helyzet, de van élet a speedwayen túl is. Az orvos elmagyarázta, hogy ha ezt most nem tesszük rendbe, akkor nagyon sok problémám lesz a jövőben, és mivel szeretnék még tovább versenyezni, így ezt azonnal rendbe kell tenni. 

Az árnyoldala ennek az egésznek, hogy ez 4-6 hónapig tartó felépüléssel jár. Sajnos nincs egyszerűbb, könnyebb módja ennek, nagyon szerettem volna tovább folytatni a szezont és csak azután megoperáltatni a vállam. Az orvos tanácsára végül így döntöttünk. Szóval közölnöm kell mindenkivel a szomorú hírt, hogy hamarosan befejezem a szezont, szeretném megköszönni a klubjaimnak, az Ipswich Speedwaynek, a grudziadzi klubnak, rövid de jó szezon volt. És nyilvánvalónak szeretném megköszönni a GP-nek, hogy esélyt adtak nekem, néhány felejthetetlen emléket szereztem, de még nincs vége, erősebben fogok visszatérni. De jól érzem magam és az orvos is azt mondta, hogy várhatóan teljesen egészségesen fogok visszatérni. Állok elébe a kihívásnak, találkozunk a pályán kívül!"

Mielőbbi gyors gyógyulást kívánunk!

A bukást  az alábbi linken tudják megtekinteni a Facebook profillal rendelkező kedves olvasóink:

https://www.facebook.com/100004115024737/videos/1662126227866975

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi