Barátság kupa Egyéni - Stanislav Melnichuk nyert Debrecenben! Tabaka harmadik

Speedway Friendship Cup 
Ma délután rendezték meg a Barátság kupa egyéni versenysorozat első fordulóját Debrecenben,melyet az ukrán Stanislav Melnichuk nyert meg maximális pontszámmal.Második helyen a lengyel Hubert Legowik végzett,míg a harmadik hely sorsát különfutamban kellett eldönteni.

Az alapszakasz után az ukrán Viktor Trofimov,valamint a debreceni kiválóság Tabaka József egyaránt 12-12 ponttal zárták versenyüket.Tabaka a verseny végső győzelmére is esélyes volt,viszont a harmadik futamában motorhiba miatt kénytelen volt feladni az etapot. Végül a ráadás futamban Tabaka Józsefnek jött ki jobban a lépés,és ennek köszönhetően ő állhatott fel a pódium harmadik fokára.

Sajnos a versenyen történt néhány sérülés is.Az ukrán Marko Levishin és a szlovák Jan Michalik a kilencedik futamban bukott,emiatt mindketten kénytelenek voltak feladni a versenyt.Az ukrán versenyző térdsérülést,míg a szlovák vaspapucsos medence sérülést szenvedett. A viadal XVI.futamában ismét a sérülés történt,amiben a szlovák Patrik Búri bokasérülés miatt idő előtt kénytelen volt feladni a viadalt.

A másik magyar résztvevő Bárány Márk kettő pontot gyűjtve a mezőny végén fejezte be napját.



Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi