Greg Hancock a legjobb Extraliga versenyző

Greg Hancock a legjobb versenyző az Enea Extraliga bajnokságban a 2014-es szezont illetően.Az amerikai motoros 75 futamából 150 pontot szerzett,aminek köszönhetően a pontátlaga  2,320 lett.Herbie  a Grupa Azoty Unia Tarnów vezéralakja volt,és emlékezzünk vissza a csapat megnyerte magabiztosan a Enea Extraliga alapszakaszát.
A kaliforniai legenda sajnos sérülése miatt már nem tudott részt venni a Play Offban,ahol a csapatnak nem sikerült kiharcolnia a döntőbe jutást. Idén a tarnówi fecskéknek meg kellett elégedniük a bajnoki bronzéremmel.
Greg Hancock a legjobb versenyző az Enea Extraliga bajnokságban a 2014-es szezont illetően.Az amerikai motoros 75 futamából 150 pontot szerzett,aminek köszönhetően a pontátlaga  2,320 lett.

Az Extraliga második legjobb egyéni teljesítményével a Stal Gorzów motorosa Krzysztof Kasprzak rendelkezik,akinek  2,310-es pontátlaggal sikerült a szezont zárnia. "KK" Bajnoki címet szerzett a Gorzów csapatával,hiszen egy nagyszerű finisben győzték le a lesznoi bikákat. Sikerüknek köszönhetően 1983 után ismét bajnok lett a Stal.

Az egyéni teljesítmények harmadik helyezettje Martin Vaculik,aki szintén a Tarnów vezéregyénisége volt ebben a szezonban is.A szlovák sportoló 2,306-os pontátlaggal zárta szezonját,ami igazán jó teljesítménynek számít.Ne feledjük a szezon elején sokáig ő vezette az ranglistát az Extraligában.

speedwayekstraliga.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi