Három új versenyző a Torunban

Pénteken a Torunban konferenciát tartottak,ahol bemutatták új versenyzőiket,akik már aláírták szerződésüket a klubnál.A 2015-ös szezonban az egyik legnagyobb fogás talán az orosz Grigorij Laguta,aki mint tudjuk egy kiváló versenyző."Grisa"a czestochowai csapattól igazolt el,hiszen komoly anyagi problémát miatt az előző munkáltatója teljesen csődben van.

Szintén a csapat új szerzeménye az ausztrál Jason Doyle is,aki ebben az évben az első ligás Lódz csapatának volt a frontembere.Doyle az elműlt két évben nagyon sokat fejlődött,és nemzetközi szinten is komolyan megállja a helyét. Az ausztrál nemzeti válogatott egyik frontemberévé nőtte ki magát,és ezenkívül a Grand Prix állandó versenyzője is lesz jövőre.

A harmadik motoros Casper Gomólski,aki mint tudjuk egy nagyon gyors fiatal versenyző.Az idén a Tarnów színeiben versenyzett,és komoly támasza volt a csapatnak fiatal kora ellenére.

A csapat junior versenyzői Paweł Przedpełski ,és  Oskar Fajfer lesznek.Jacek Gajewski megjegyezte,hogy Adrian Miedzinskivel is közel állnak már a megegyezéshez.Viszont a toruni két nagyagyú Chris Holder,és Darcy Ward leigazolása kérdéses még.

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi