Rob Woffindden Classic:Ismert a meghívottak névsora

Immáron ötödik alkalommal rendezik meg november 29-én  Tai Woffinden édesapjának, Rob Woffindennek az emlékversenyét Nyugat - Ausztráliában, Perth városában.A helyszín a szokásos Pinjar Park lesz most is.


A verseny szervezői hét nemzet vaspapucsosait hívták meg erre a viadalra,ahol az Európai versenyzők neve már ismert. Külön említést érdemel,hogy két tizenéves versenyzőnek is lehetőséget adnak majd ezen a derbin.Az egyik az amerikai fiatal tehetség Broc Nicol,akit egyébként hazájában az egyik legnagyobb tehetségének találnak,míg a másik  a brit Josh Bates lesznek majd. Mindketten most fognak először debütálni Ausztráliában,és majd itt megmutathatják mire képesek nemzetközi mezőnyben.Az amerikai motoros számára nem lesz ismeretlen a pici ovál-pályán való versenyzés,hiszen Kaliforniában szinte heti szinten versenye van hasonló versenypályákon.

Meghívást kapott még a viadalra,immár visszatérő vendégként a cseh Matej Kus is,aki a tavalyi finálé negyedik helyezettje volt egyébként.A britektől Kyle Newman & Kyle Howarth fognak még Perthbe érkezni,valamint Dániából Rasmus Jensen is biztos tagja lesz a mezőnynek. Ott lesz az olasz mókamester Paco Castagna is,aki 2013-ban tíz pontot motorozott össze a IV.Rob Woffinden Classic viadalon,de ez a taljánnak ez csak a nyolcadik helyre volt elegendő.Az utolsó európai meghívott a svéd Pontus Aspgren,akinek versenyzői tehetségét ismerve nem lesz  elveszve ebben a mezőnyben.

A hazai versenyzők közül egyenlőre még csak  Dan Winchester , Blake Russell,Doug Scoble, Kale Ballaytne,valamint Cam Heeps neve ismert.Természetesen várható egy-két nagy név is az ausztráloktól.Amint nyilvánosságra hozzák,azonnal beszámolunk róla.

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi