Benkő Roland - Zajlik a fizikai,és a technikai felkészülés

Kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag következő évet kívánunk mindenkinek!

Pár mondatban a múlt történéseiről.:

Túl vagyok a vállamban lévő fém kivételén, aminek nagyon örülök, hiszen már nagyon zavart a dolog és akadályozott mindenben.

Zajlik a fizikai és a technikai felkészülés szerencsémre már minden alkatrész a műhely polcain sorakozik, csak a blokkok vannak még a tunereknél, ám azok még várnak a kipufogók végett.

A szerződések tárgyalások alatt vannak, ami biztos, hogy Anglia marad (Plymouth) valamint lengyel és dán tárgyalások folynak jelenleg kinti segítőimmel.

Gondolom most mindenkit inkább a magyar rész foglalkoztat, hiszen telefonon is ezt kérdezgeti tőlem mindenki.

Őszintén megmondva Tabaka Józsi bácsi megkeresésére és megbeszélésünk alapján megegyeztünk dolgokban és a Debrecen Speedway SE színeit fogom képviselni 2015-ben.

Gyulán nem tartottak rám igényt már az utolsó versenyen sem, de engem ez nem is bántott már, mert a vállam úgysem üzemelt rendesen, tehát én nem is fogtam fel ezt büntetésnek, ahogy azt Sanyi bácsi szánta.

Azt szokták mondani egyszer mindennek vége, szép volt jó is volt, de ennyi!

A csapatban természetesen Faragó Ricsi és Pisti tovább segít mindenben és ezúton köszönöm nekik is azt a sok segítséget amit tőlük kaptam ebben az évben. Köszönöm Tominak is, hogy a zord körülmények ellenére kitartott mellettem Angliában és segítette pályafutásomat a munkájával.

A következő évben remélhetőleg Subi bácsi segítsége és szakmai tapasztalatai előre mutatóak lesznek...segítségének nagyon örülök!

Köszönöm apának, anyának, öcsémnek, hogy mindenben mellettem voltak és segítettek valamint köszönöm a Kovács családnak, Jacsó Tibinek, Pompár Lacinak, Molnár Albertnek és az angol főnökeimnek, támogatóimnak valamint az ott élő segítőimnek azt a rengeteg segítséget, amit ezek az emberek nyújtottak és nyújtanak nekem. Köszönöm a speedwaylive csapatának a tudósításokat és minden kedves szurkolómnak, hogy szorítottak értem jóban rosszban!

KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Üdv Rony

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi