Kyle Newnan nyert Perthben

A Pinjar Parkban rendeztek meg egy nemzetközi meghívásos viadalt,melyet a brit Kyle Newman nyert meg az ausztrál Cameron Heeps,Kyle Howarth ,és az olasz Paco Castagna előtt.

A viadalon 12 vaspapucsos mérte össze erejét tizenkét futamban,és a legjobb három motoros egyeneságon kvalifikálta magát az a döntőbe.A 4-7 helyezettekre várt még egy külön futam,hiszen a győztes csatlakozhatott a finalistákhoz.Ebben a futamban az olasz Paco Castagna bizonyult a legjobbnak,aki az amerikai Broc Nicol,a cseh Matej Kus,és a brit Josh Bates előtt haladt át a célvonalon.

A döntőben éppen a ma 23.születésnapját ünneplő Kyle Newman egy fantasztikus véghajrának köszönhetően aratta le a babérokat.

Nem volt szerencséje ezen a rendezvényen éppen ezen a helyszínen(Rob Woffinden Calssic) diadalmaskodó Rasmus Jensennek,aki rögtön az első futamban bukott és sérülés miatt kénytelen volt feladni a viadalt.

Az alapverseny alapján megszerzett pontok a következőképpen alakultak: Cameron Heeps (AUS)11, Kyle Newman (GB) 9, Kyle Howarth (GB) 9, Paco Castana (ITA) 8, Matej Kus (CZ) 8, Daniel Winchester (AUS)7, Broc Nicol (USA) 6, Josh Bates (GB) 6, Pontus Aspgren (S) 3, Kale Ballantyne (AUS)2, Mitchell Gill (AUS)2, Rasmus Jensen (DK) 0.

B döntő 4-7 helyezett: Castagna,Nicol,Kus,Bates  

A döntő:Newman,Hepps,Howarth,Castagna

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi