Kildemand úgy döntött kihagyja most Angliát

Peter Kildemand elárulta, hogy nem fog versenyezni 2015-ben az Egyesült-Királyságban. A dán versenyző az elmúlt három évben a swindoni vörösbegyek csapatát erősítette és segítségével a klub 1967 után, újra bajnoki címet ünnepelhetett.

A 25 éves tehetséges versenyző 2010-ben érkezett először Angliába, ahol először a Workington csapatánál kapott lehetőséget a Premier Ligában. Kildemand újra lehetőséget kapott a Swindon Robins vezetőségétől, ám ezt most ő visszautasította.

Kildemand ezt mondta " Remélem a jövőben majd vissza térek Nagy Britanniába, de a karrierem mostani szakaszában nem lehetséges. Élveztem a Swindonnál eltöltött éveket és remélem a közel jövőben újra találkozunk. Kihagyom most ezt a lehetőséget, úgy döntöttünk a csapatommal. Sajnos a brit versenynaptár nagyon zsúfolt és ez csak ront a helyzeten. A megszokott hétnapos heteket kilenc naposra kellene cserélni, hogy pihenésre is jusson idő. Volt olyan alkalom, hogy két hónap alatt negyven versenyen vettem részt. Ez túl sok! Fáradt vagy és nem tudsz koncentrálni. Azt hiszen tavaly év vége fele látható is volt ez a teljesítményemen. Nem akarok újra eljutni erre a szintre, mindig friss akarok lenni."

Kildemand kijelentette, hogy pályafutásában az elsődleges cél között szerepel a 2016-os Grand Prix sorozatba való bejutás.

"Az idei céljaim között szerepel a Grand Prixba való kerülés valamint éremszerzés ismét az Európa Bajnokságon. Nagyon szeretnék újra győzelmet ünnepelni a dán válogatottal a csapat világkupán."


speedway365.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi