Niels K.Iversen:Vissza akarok térni a csúcsra

Sérülés miatt idő előtt véget ért Iversen számára a 2014-es szezon,aminek köszönhetően még jelenleg is folyik a rehabilitáció.Az esbjergi születésű versenyző alig várja már,hogy újra versenyezhessen.

"PUK" bal térdében a szalag sérülést szenvedett a gorzówi Grand Prix fordulón,emiatt egy nagyon hosszú rehabilitációs folyamatra van szükség.

-Most jól érzem magam,a rehabilitáció nagyon hosszú és nehéz,de minden rendben van.Sokkal jobban vagyok,mint ahogy számítottam rá.Már elkezdtem futni,és most már eltudtam kezdeni olyan gyakorlatokat amire szükségem van.Természetesen a futást egyenlőre csak alacsonyabb szinten tudom csak műveli,de hamarosan normál tempóban is sikerülni fog.-nyilatkozta a dán

A 32-éves sportoló nagyon nagy ambíciókkal várja a szezont,és komoly célokat tűzött ki a 2015-ös szezonra.

-Soha nem könnyű visszatérni egy sérülés után,de higgyék el és készen állok a szezonra ugyanúgy mint máskor.Mint már mondtam jól érzem magam,és az első célom minél hamarabb visszatérni a csúcsra.Nyerni akarok versenyeket egyéniben,és csapatban is egyaránt -mondta az esbjergi sportoló.

Iversen továbbra is az Extraligás Gorzów színeiben fog versenyezni,viszont az elmúlt szezonban a véghajrában nem tudott segíteni a csapatnak.

-A Stal Gorzów egy nagyon erős csapat ,és a 2014-es bajnoki szezonban sikerült bajnoki címet szerezni.2015-ben is ez a cél ,de persze majd minden kiderül szezon közben. Mi egy erős csapat vagyunk,és a legjobb helyezésért fogunk majd harcolni. Ami a riválisokat illeti nehéz lenne most megtippelni,melyik lehet a legveszélyesebb számunkra.Minden évben van maglepetés,és azt gondolom sok jó összetételű csapat fog indulni a bajnokságban.- mondta Iversen.

Végül a sérülése ellenére a 32-éves motoros egy sikeres szezont tudhat magáénak.

-Idén is egy jó szezont zártam Sikerült a világkupát megnyernünk,és Koppenhágában megnyertem a Grand Prix nagydíjat.Lengyelországban a bajnokságban kicsit gyengébben sikerült a kezdés,de ezt követően jónak mondható a teljesítményem.Összességében amíg meg nem sérültem jónak mondható szezon áll mögöttem- mondta "Puk"


sportowefatky.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi