Lindbäck,és Lindgren visszatérnének a válogatottba

SWC
Nagyon megváltozott a helyzet a svéd válogatott körül ,hiszen emlékezzünk vissza a tavalyi szezonban Antonio Lindbäck,és Fredrik Lindgren sem vállalta a válogatottban való szereplést.Most mindketten jelezték szándékukat,hogy szívesen visszatérnének a válogatottba.

Mindkét versenyző felvette a kapcsolatot Morgan Andersson csapatvezetővel,hogy részt vennének a 2015-ös Csapat Világkupán.

- Mindig is szerettem a válogatott színeiben versenyezni,de az elmúlt időkben a körülmények olyanok voltak,hogy inkább nem vállaltam.Most szeretnék visszatérni,és ha kapok meghívást elfogadom azt. -mondta Lindgren

Köztudott,hogy a SVEMO svéd motorsport szövetség új vezetőt választott,és emiatt változott meg mindkét motorosnak a véleménye a válogatott szereplésről.

- Nagyon örültem amikor megtudtam,hogy Morgen lett az új edzője a válogatottnak.Ez egy bölcs döntés volt a Svemo részéről. Ő egy nagyon tehetséges ember- nyilatkozta Toninho 

A svéd válogatott egyébként  Gnieznoban fog részt venni a Csapat Világkupa első elődöntőjében,ahol nagyon komoly feladat vár rájuk majd.Csak az első csapat fogja egyeneságon kvalifikálni magát a csapat-világbajnoki döntőbe.A 2-3 helyezett kap még egy esélyt a fináléba kerülni a vojensi Race Off-ban.

eurosport.onet.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi