Nicki Pedersen: Megvagyok győződve arról, hogy egy nagyon izgalmas szezon előtt állunk.

SGP 2015
Nicki Pedersen azt ígéri, hogy ebben a szezonban keményen fog harcolni egy újabb világbajnoki címért. Az első megmérettetés Varsóban lesz majd, ahol elkezdődik a 2015-ös Speedway Grand Prix szezon.

A dán kiválóság szerint az idei bajnokság nagyon izgalmas lesz, mivel a mezőny eléggé erős.

- Nagyon erősnek látszik a 2015-ös mezőny. Véleményem szerint szinte lehetetlen megjósolni, ki fogja megnyerni az első fordulót Varsóban. Meggyőződésem az, hogy április 18-án Tomasz Gollob hatalmas formában lesz, mert ez a verseny nagyon sokat jelent neki. Ő az a versenyző, aki nagyon sokat tett a lengyel salakmotorsportért. Nélküle azt hiszem nehezen került volna a Nemzeti Stadionba salakmotor-verseny. Nagyon lenyűgöz, hogy csaknem 55 ezer néző előtt versenyezhetünk majd a varsói Grand Prix nyitófordulón.

A dán versenyző célja ebben a szezonban a világbajnoki cím elnyerése, de azt is kihangsúlyozza, hogy van erre a címre még néhány jelölt.

- Véleményem szerint a 2015-ös Speedway Grand Prix sorozatban 6-8 versenyzőnek is esélye van a bajnoki címet elnyerni és én vagyok az egyik közülük. Megvagyok győződve arról, hogy egy nagyon izgalmas szezon előtt állunk. - fejezte be a dán klasszis.

sgpnarodowy.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi