SBPC:Peter Ljung váltja Lindbäcket

SBPC Peter Ljung-
Peter Ljung helyettesíti Antonio Lindbäcket a Speedway Legjobb Párosok kupáján Torunban,amely március 28-án kerül megrendezésre.Toninho kiesett a csapatból ,miután ittas autóvezetés miatt eljárást indítottak ellene.

Ljung nem ismeretlen a ebben a sorozatban mert 2013-ban ő volt a párja Andreas Jonssonnak.Eredetileg Lindbäcket jelölte a svéd csapat menedzsere Morgan Andersson a toruni versenyre,viszont Toninho kihágása miatt kikerült a keretből.

A svéd csapat főpillérei Torunban Andreas Jonsson,és Tomas H.Jonasson lesznek,de a kialakult sürgős helyzet miatt Andersonnak gyorsan keresni kellett egy tartalék versenyzőt.Az,hogy Ljung jó választás volt e ,majd később kiderül.

- Azt hittük egy darabig teljes a csapatunk.AJ és Tomas lesznek a pillérei a csapatnak.A harmadik játékos eredetileg Antonio lett volna.Tudtuk,hogy jó formában van,emiatt lehetőséget adtunk neki harmadikként a csapatban szerepelni.Sajnos ő ezzel a lehetőséggel most nem tud élni,mivel hibázott és emiatt kikerült a csapatból.Megvagyok győződve arról,hogy Peter Ljung jó választás volt,és támogatni fogjuk őt -Mondta a svédek menedzsere Morgan Andersson

speedwaybestpairs.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi