SWC:Dakota North szeretne a keretben lenni .

SWC
Az ausztrál Dakota North arra törekszik,hogy kiérdemelje az idei  Monster Energy FIM Speedway világkupa sorozatban a részvételi jogot Darcy Ward helyett,amely júniusban kezdődik .

Szinte biztosnak mondható az SGP trió Chris Holder,Jason Doyle,és Troy Batchelor részvétele a világkupán,de a negyedik ember kiléte még kérdéses az ausztrál keretben. Dakota North eltökélt szándéka,hogy részt vegyen a sorozatban,ahol első állomáson az auszik ellenfelei a brit,lett,és az amerikai csapat lesznek majd.

Ha továbbra is olyan formában leszek mint tavaly,akkor talán bekerülhetek a keretbe.Az elmúlt két három évben a csapat vezetője Mark Lemon mindig a tartalék sorban számított rám,de eddig nem kaptam lehetőséget. -mondta North

Ennek ellenére North szerint reális esélye van a csapatba kerüléshez Davey Wattnak is,aki egyébként mint tudjuk tavaly egy nagyon remek szezont zárt.

Watt egy igazán jó versenyző,és ő is egy nagy segítsége lehet a csapatnak .Mi ketten nagyon jó kapcsolatban vagyunk,és majd meglátjuk melyikőnk indulhat majd.  -nyilatkozta a fiatal ausztrál

Emlékezzünk vissza 2014-ben Ausztrália válogatottja a Csapat Világkupa sorozatban bronzérmet szerzett Dánia,és Lengyelország mögött. 

speedwaygp.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi