SGP Rajtlista Varsó - Problémák az edzésen


Holnap kezdődik el a 2015-ös egyéni salakmotoros világbajnoki sorozat Lengyelország fővárosában Varsóban. Ma délután kisorsolták a holnapi összecsapás rajtlistáját amit most bemutatunk olvasóinknak.

Parádésnak ígérkezik már az első futam is,hiszen Krzysztof Kasprzak,Nicki Pedersen,Michael Jepsen Jensen,és Troy Batchelor fognak pályára gördülni.A második futam érdekessége az ünnepelt Tomasz Gollob bemutatkozása lesz,akire szintén komoly ellenfelek várnak majd. A harmadik etapban fog bemutatkozni a két GP újonc Tomasz H.Jonasson,és Jason Doyle is.Megfűszerezve még ez a futam a világbajnoki címvédővel Greg Hancockal,és Jarek Hampellel.Az első kör zárásaként fog majd érkezni Matej Zagar,Niels Kristian Iversen,Chris Holder,valamint Chris Harris.

LOTTO Warsaw FIM Speedway Grand Prix of Poland:
1. (#507) Krzysztof Kasprzak (PL)
2. (#3) Nicki Pedersen (DK)
3. (#52) Michael Jepsen Jensen (DK)
4. (#75) Troy Batchelor (AUS)
5. (#108) Tai Woffinden (GB)
6. (#100) Andreas Jonsson (S)
7. (#71) Maciej Janowski (PL)
8. (#16) Tomasz Gollob (PL)
9. (#30) Tomas H. Jonasson (S)
10. (#69) Jason Doyle (AUS)
11. (#45) Greg Hancock (USA)
12. (#33) Jarosław Hampel (PL)
13. (#55) Matej Zagar (SLO)
14. (#88) Niels Kristian Iversen (DK)
15. (#23) Chris Holder (AUS)
16. (#37) Chris Harris (GB)
Pályatartalékok:
17. (#17) Bartosz Zmarzlik (PL)
18. (#18) Piotr Pawlicki (PL)

A startlistát már tudjuk,viszont a mai edzésen problémák adódtak a pálya minőségével.Hosszabb eszmecsere után a szervezők és a versenyzők közös döntése alapján a mai edzés törölve lett.Volt már ilyen a Speedway Grand Prix történetében,hogy elmaradt a tréning ,és most inkább a pálya kijavítására koncentrálnak..Mint tudjuk ez egy épített salak aréna,ahová 3500 tonna anyagot szállítottak.A vonalvezetése a Koppenhágaira hasonlítható,és a mérete 275 méter.Több versenyző megjegyezte a délután folyamán,hogy a vonalvezetése nagyon egyedi,és emiatt lesz majd lehetőség az előzésekre.Ne feledjük több mint 50.000 jegyet adtak el erre a nyitófordulóra,és ezen kívül több millió speedway szurkoló kíváncsian várja már a bajnoki rajtot.
Egy dolog biztos, Ole Olsenre és csapatára sok munka vár még a pálya helyrehozataláig...


Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi