Darcy Ward már szombaton debütál új csapatában!


Az ausztrál Darcy Wardnak hivatalosan június 28-án lejárt eltiltása és jövőhét hétfőn újra láthatjuk versenyezni. A fiatal tehetség hivatalosan is bejelentette, hogy szerződést kötött a swindoni vörösbegyek csapatával. Emlékezzünk vissza korábban a Poole Pirates versenyzője volt, azonban ott elfogyott már a hely számára a leigazolásokat illetően.

Wardnak hétfőn lesz az első hivatalos versenye 10 hónapos eltiltása után és bizonyára sokan kíváncsiak arra, milyen formában tud visszatérni.

Egyenlőre azonban az még nagy kérdés, hogy mikor kap lehetőséget a lengyel Extraligában. Egy már biztos, hogy a KS Torun leigazolta őt és a ruhája is elkészült már. Az idei debütálása viszont még kérdéses. Sokan azt találgatják,hogy július 26-án láthatjuk őt a Rzeszów elleni találkozón viszont ezt a csapat vezetői még nem erősítették meg. Jacek Gajewski a Torun menedzsere azt mondta, hogy egyenlőre nem mondhatnak biztosat, hogy mikor kap lehetőséget a csapatban az ausztrál. Ward a csapatban egyenlőre tartalékszerepben lesz, mivel nagyon nehéz lenne arról dönteni ki helyett indulhatna. A toruni csapatban három egyforma képességű légiós szerepel, Grigorij Laguta, Jason Doyle és Chris Holder. Senki nem szeretne viszont kikerülni a csapatból a tartaléksorba. Úgy tűnik viszont most a keretük leggyengébb láncszeme Chris Holder, aki idén a legrosszabbul teljesít a csapatban. Holder viszont a cardiffi nagydíjon ismét egy fantasztikus teljesítménnyel rukkolt elő, aminek köszönhetően ismét el a remény, hogy jó formában fog teljesíteni az Extraligában. Abban viszont egyetért a menedzser, hogy mindenki kíváncsi Ward visszatérésére, csak most az a kérdés mikor vetik be újra élesben Darcyt.

przegladsportowy.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi