SGP:Szombaton este 18-órától Élőben


A korábbi világbajnok Tai Woffinden 12 ponttal vezeti a ranglistát Nicki Pedersen előtt.Ma este a Speedway Grand Prix az ötödik fordulóhoz érkezett,melynek a helyszíne a lettországi Daugavpils lesz.A verseny portálunkon élőben megtekinthető,amihez kellemes időtöltést kívánunk.

A kiábrándító szezonkezdet után most már izgalmas fordulókat is láthattunk már,és reméljük a ma esti daugavpilsi fordulóra sem panaszkodhatunk majd.

A jelenlegi Top 8 motoros : Tai Woffinden (55 pont), Nicki Pedersen (43), Greg Hancock (39), Niels-Kristian Iversen (35), Matej Zagar (34), Chris Holder (31), Jaroslaw Hampel ( 31) és Jason Doyle (29).

Woffinden tizenkettő ponttal vezet,de személyes tapasztalatból tudja,hogy ez az előny még nem biztosíték a világbajnoki cím megszerzéséhez.Még csak ma lesz az ötödik forduló,és nagyon messze van még a vége.Woffi ennek ellenére megnyugtat mindenkit,hogy nagyon sok munkát fektettek be Turnerével,és  a célja mindenféleképpen megtartani az előnyét.

Jaroslaw Hampel most sem tud jelen lenni ezen a mérkőzésen sérülése miatt.Ma is a dán Peter Kildemand fogja őt helyettesíteni ,aki már egyébként a cardiffi viadalon is Jarek helyett indult.Ott Kildemand egy nagyon szép napot tudott zárni,hiszen emlékezzünk vissza a dobogó harmadik fokára állhatott fel. 

A ma esti derbin Kjastas Puodzuks fogja viselni a #16-os mellszámot,mivel a BSI őt nevezte szabad-kártyás versenyzőnek.A lett motoros tavaly nagyon szépen teljesített,akinek akkor 10.pontot sikerült motoroznia.

A közvetítés linkje itt elérhető:SGP Daugavpils Live

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi