U/21 EB Debrecen Képgaléria 2. rész

A pünkösdi, eső által elmosott, Junior Egyéni EB Elődöntőt augusztus 1-jén rendezték meg Debrecenben, a Gázvezeték utcai salakmotorpályán.

A verseny eredményéről illetve a rajtlistában a pünkösdihez képest történt változásokról már beszámoltunk valamint egy képgalériát már közzétettünk az izgalmas versenyről, most az Asztalos Krisztián által készített fotókat tekinthetik meg.

A versenyt belülről nézve elmondhatjuk, hogy igazán kiélezett küzdelmet láthatott a kilátogató nézősereg. A fiatal versenyzők rendkívül feszültek voltak, érezték a tétjét a versenynek. Érdekesség, hogy a debreceni közönségkedvenc, akit valószínűleg idén még egyszer láthatunk Debrecenben (a Páros EB döntőjében, szeptemberben) a lett Andzejs Lebedevs az utolsó négy futamban nagyon szurkolt, hogy a keresztbeveréseknek köszönhetően ne csússzon le a dobogó legfelső fokáról és kitörő örömmel konstatálta, hogy a 19. futamban riválisa, Maksym Drabik csak második lett, így már biztos, hogy Lebedevs-é a dobogó legfelső foka. Kérdésemre elmondta, hogy győzni jött Debrecenbe és nagyon csalódott lett volna második hellyel.

Nagyon örült a lengyel Rempala klán legifjabb tagja Krystian is, aki Vadim Tarasenko helyére ugrott be és továbbjutó helyen zárta a versenyt.

Összességében remek versenyt láttunk, melyet most képekben meg is tekinthetnek.


A versenyről készült képes beszámolót az alábbi galériánkban tekinthetik meg!

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi