Ride for Darcy - Videóösszefoglaló


Szeptember 18-án rendezték meg a "Ride for Darcy #43" meghívásos egyéni viadalt,melynek a teljes bevétele a sérült  Darcy Wardot illette meg.A versenyen több ereklye is árverésre került,többek között Greg Hancock motorosruhája ami igen szép összegért kelt el.Az amerikai legenda ruhája 43.ezer svéd koronáért talált új gazdára. A viadalon 27 vaspapucsos vett részt,és a mezőny minden tagjának a mellszámát sikerült eladni komoly pénzért.

A verseny szisztémája nagyon érdekes volt,a 27 versenyzőt hét csoportba osztották szét.Ezt követően mindenki háromszor állt starthoz,és a minden csoport legjobb pontszerzői automatikusan az elődöntőbe kerültek. Ezek után két elődöntőre került sor hasonlóan mint ahogy azt a gp-ben megszoktattuk.Mindkét elődöntőből az első kettő kvalifikálta magát a fináléba,a harmadik-negyedik helyezett mehetett az öltözőbe.

A viadalt egyébként a tapasztalt svéd motoros Magnus Zetterström nyerte meg Jacob Thorsstell,és Mikael Max előtt.A finálé negyedik helyezettje a nagy közönség kedvenc Greg Hancock volt.

1.Elődöntő
1. Magnus Zetterström
2. Jacob Thorssell
 3. Joel Larsson
 4. Joel Andersson
2 Elődöntő:
1. Greg Hancock
2. Mikael Max
3. Anton Rosén
4. Mathias Thörnblom  (F/d)
Finálé:
1. Magnus Zetterström
2. Jacob Thorssell
3. Mikael Max
4. Greg Hancock
forrás: Piraterna.se

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi