Az orvosok kűzdenek azért,hogy Vitaly Belousov egészséges legyen


Szerdán rendezték meg Togliattiban az Anatoly Stepanov emlékversenyt,ahol a verseny hatodik futamában egy szerencsétlenül végződött baleset történt.Vitaly Belousov a sárga sapkaszinről rajtolt el,és a befordulóra nem sok hely maradt neki.Belousov összeakadt Artem Lagutával,és iszonyatos nagy sebességgel a lufipalánkba csapódott.Szerencsétlenségére a motor hatalmas tempóval hátába vágódott.

Vitaly a bukás után magánál volt,és mozdulataiból azonnal kiderült az alsó végtagjai nem mozognak.Karmozdulataiból látszott,hogy kétségbeesetten segítséget hív magához,és ezt követően rövid időn belül már az orvosok  ápolták az orosz Európa bajnoki ezüstrémes vaspapucsost.

Sajnos mint kiderült gerince sérült meg,és azonnal kórházba szállították ahol már meg is operálták őt.Jó hír viszont ebben a szerencsétlen balesetben,hogy nem sérült meg a gerincvelője.Az orvosok úgy vélekednek szükség lesz még egy műtétre a felépülés érdekében. Vitalynak egyenlőre csak a bal lába mozog,és érzékeli az injekciót is.Az orvosok most azért küzdenek,hogy az orosz tehetség teljesen felépüljön.

forrás:ria.ru

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi