Chris Holder nyerte meg az Ashley Jones emlékversenyt!


Vasárnap este az  Albury-Wodonga Diamond Parkban rendezték meg az Ashley Jones emlékversenyt,melyet Chris Holder nyert meg öccse Jack Holder,és Max Fricke előtt.A finálé negyedik helyezettje a mildurai versenyző Justin Sedgmen volt.

Holder második sikerét könyvelhette el Ausztráliában hazatérése óta.Nemrégiben nyerte meg a Darcy Ward Benefit Meeting egyéni meghívásos viadalt,és tegnap este is győzelmet ünnepelhetett.A tegnapi győzelem talán még értékesebbnek számít most Chrisnek,hiszen most öccse is felállhatott mellé a dobogóra.

Ezzel a találkozóval Ashley Jonesra emlékeztek aki éppen tíz évvel ezelőtt vesztette életét a Myrtleford stadionban.Jones egy nagyon tehetséges versenyző volt aki a 2005-ös szezonban a Kings Lynn Stars csapatának egyik kulcsfigurájának számított.Ebben az esztendőben bajnoki címet is ünnepelhetett a csapattal,majd ezt követően hazautazott Ausztráliába,ahol az első versenyén tragikus balesetet szenvedett.

Ashleyről a sikeres szezon után sokan úgy vélekedtek,hogy a nemzetközi szinten is komolyan számítani kell majd vele.A Kings Lynn csapatához is címvédőként várták vissza,de ez sajnos már nem valósult meg.

Ashley Jones Memorial :
1.Chris Holder
2.Jack Holder
3.Max Fricke
----
4.Justin Sedgmen

Ezen az estén a 250 köbcentiméteres kategória hőse Matt Gilmore volt,aki nagy magabiztossággal nyerte meg a versenyt.A fiatal versenyző Ausztrália legnagyobb tehetségének számít napjainkban,és emlékezzünk vissza nemrégiben ő nyerte meg a 250cc kategória egyéni világbajnoki címét. 


Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi