Darcy Ward Benefit Meeting - Chris Holder nyerte meg !

Ma délelőtt rendezték meg Ausztráliában a Darcy Ward Benefit Meeting egyéni nemzetközi meghívásos salakmotorversenyt,melyet Dary legjobb barátja Chris Holder nyert meg. Második helyen végzett a versenyen a szintén ausztrál Troy Batchelor,míg a dobogó harmadik fokára a német Kai Huchenbeck állhatott fel.

A viadalon öt nemzet versenyzői vettek részt a Gillman Speedway Stadionban,és a solo salakosok mellett több betétverseny is színesítette a mai programot.A viadal teljes bevétele Darcy Ward rehabilitációját fogja majd segíteni.Emellett az egykori cseh sztár Vaclav Verner ,és lánya Denisa is felajánlott nagyon szép kristály kupát a mai győztesnek.Verner emlékezzünk vissza a 70-80-as évek nagy ikonja volt.Sikerült neki többek között hagyományos salak versenyen,hosszú-pályán,és jégversenyen is világfinalistának lennie.

Remekül motorozott ma Chris Holder,aki az alapszakaszban a legjobb pontszerző volt.2012 egyéni világbajnoki mindössze az első futamában hullajtott pontot,amikor is a brit Richie Worall verte őt meg. Szintén jó teljesítménnyel fejezte be az alapszakaszt Troy Batchelor is,aki 13 pontjával a második legjobbnak számított.A nagy keresztbe veréseknek köszönhetően követte a két ausztrál nagymenőt.Nick Morris a fiatal ausztrál csapat-világbajnoki bronzérmes,és a németek legnagyobb tehetségének tartott Kai Huckenbeck.Mind a ketten 11-11 pontot zsebeltek be a lefutott húsz futam után,de a német a jobb pontátlaga miatt egyeneságon került a fináléba.

Az alapszakasz után egy reményfutamra került sor,ahol végül Justin Segdmen  maga mögé utasította honfitársait.Nick Morris másodikként,Max Fricke harmadikként,míg Ty Proctor negyedikként haladt át a célvonalon. Ennek értelmében egyedül a futam győztese Segdmen került a döntőbe Chris Holder,Troy Batchelor,és Kai Huckenbeck mellé.

A fináléban Chris Holder tudott diadalmaskodni,Batchelor,Huckenbeck,és Sedgmen előtt.Ennek az eredménynek biztosan nagyon örül most Ward is,aki sajnos mint tudjuk ez év augusztusában sajnos tolószékbe kényszerült.


A versenyen Chris Holder debütált az oldalkocsis speedway világban is. Lehetősége adatott,hogy a nagy menő Mark Plaisted oldalkocsis csapat pilótája mellé beüljön.Mint ahogy az jól látszik a GP sztár nagyon ügyesen mozgott a motoron,és ezt önök is megtekinthetik ebben a kis videóban.



CHRIS HOLDER'S debut on the SA75 sidecar with Mark!! Good job Chris!!
Szerző: Mark Plaisted Speedway Sidecar Team, 2015. november 7.
Végeredmény
1.Chris Holder 14.p (2,3,3,3,3) +1 hely a döntőben
2.Troy Batchelor 13.p (2,3,3,3,2) + 2.hely a döntőben
3.Kai Huckenbeck 11.p (1,3,3,1,3) + 3.hely a döntőben
4.Justin Segdmen 10.p (N,3,2,2,3)  + 1.hely a kisdöntőben  4.hely a döntőben
------------------
5.Nick Morris 11.p (2,2,3,3,1) 2.hely a kisdöntőben
6.Max Fricke 10.p (3,1,1,3,2) 3.hely a kisdöntőben
7.Tyron Proctor 8.p ( 3,1,N,2,2) 4.hely a kisdöntőben
8.Anders Thomsen 8.p ( 1,2,R,2,3)
9.Richie Worall 7.p (3,2,N,1,1)
10.Brodie Waters 6.p ( N,1,2,1,2)
11.Emil Gröndal  5.p (3,N,1,N,1)
12.Brady Kurtz 5.p (F/d,2,2,1,d)
13.Jack Fallon 4.p (2,N,d,2,N)
14.Kevin Doolen 4.p (F/d,1,2,1,N)
15.Arlo Bugeja (N,N,N,N,N)
16.Josh Coyle (F/d,N,N,N,N)

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi