Darcy Ward visszatér Ausztráliába


A speedway világot megrázta,amikor augusztusban Darcy súlyos gerincsérülést szenvedett.A 23-éves fiatalember december első heteiben visszatér szülőföldjére Ausztráliába.Ward elfogadta,hogy soha nem fog tudni járni,viszont azt megígérte nem adja fel a harcot.

A hazatérésének az oka,hogy  hosszas rehabilitáció ellenére kiderült, csak a felső teste erősödik,és a vízuma is le fog járni hamarosan.A vízum megoldása nagyon bonyolult ,ráadásul tisztában vannak azzal,hogy a hideg időjárás nem tesz jót neki.Amint hazatér azonnal tovább fogják folytatni a kezelését,és már az is biztosnak tűnik vissza fog térni Európába. Egykori csapatfőnöke az Egyesült Királyságban Neil Middleditch azt is megjegyezte ő  tudja,hogy Ward vissza akar térni Angliába.Azt is hozzáfűzte,hogy számítana  kedvence munkájára a csapatnál edzőként,vagy akár már munkakörben. Ez egyenlőre viszont a jövő titka. Most a legfontosabb,hogy a rehabilitáció elinduljon pozitív irányba.

- Ez nem jó! Talán soha nem fogok majd tudni járni,de már eltudom fogadni. Sohasem voltam az az ember aki a negatívumokra összpontosítson. Bármi lehetséges.Új technológia,gyógyszeres kezelések,haladhatunk előre,és bármi megtörténhet- mondta Ward
bournemouthecho.co.uk

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi