Jack Holder nyerte az NSW U21 Ausztrál bajnoki címet


Szombaton rendezték meg a Loxford Parkban az U21-es nyugat ausztrál egyéni bajnoki döntőt,melyet végül az eső áztatta pályán Jack Holder nyert meg. A versenyt az időjárás miatt kénytelenek voltak félbeszakítani a rendezők,és így a 12 lefutott futam után hirdettek eredményt.

A kedvezőtlen időjárás miatt nagyon sok bukás is történt ezen a viadalon,emiatt sajnos a mentősöknek is akadt dolguk bőséggel. A szervezők,és a vezetőbíró úgy ítélték meg a versenyzők testi épsége fontosabb,és az eredményhirdetés mellett döntöttek.

Jack Holder lett a végső győztes,mivel három futamában is veretlen volt.Második helyen végzett a queenslandi Jake Allen végzett,míg a bronzérmes Zaine Kennedy lett.

Végeredmény NSW U/21 Egyéni bajnokság 500 ccm.

Szintén ezen a napon hirdettek bajnokot a 250 köbcentiméteres kategóriában is.A kicsik között  Mathew Gilmore szerepelt a legjobban.Ő is a három futamát simán tudta nyerni,így a bajnoki trófea idén az övé lett.Második helyen Declan Kennedy végzett,aki egyébként nyolc ponttal fejezte be versenyét.A harmadik hely Mathew Marsonnak jutott ezen a viadalon,aki szintén nyolc pontot tudott össze motorozni három futamából.

Végeredmény NSW 250 ccm U/13-16 Egyéni bajnokság 

kurrikurrispeedway.org.au

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi