Egyéni EB elődöntő Debrecenben

Európa Bajnokság menetrend
A jövő évi salakmotoros szezon első európai elődöntője Debrecenben kerül megrendezésre. A sokak által közkedvelt SEC ismét négy elődöntővel, majd a mindent eldöntő Challenge versennyel veszi kezdetét.
Ennek első állomása lesz hazánkban április 30-án, majd májusban még három helyszínen, az ausztriai Mureckben, a Cseh Köztársaságban, Liberecben és a szlovákiai Žarnovicában. Ezt követi majd a Challenge verseny, melynek a németországi Olching ad otthont.
Az első döntőre szintén Németországban kerül sor, Güstrow városában. A német speedway ténylegesen is óriási fejlődést mutat, hiszen évről-évre rangosabbnál rangosabb versenyeket rendeznek ismét Németországban. A további döntők helyszínére, a korábban megszokott módon, sajnos még várnunk kell, de a magyar szurkolók már most azt remélik, hogy legalább egy helyszín hazánkhoz közeli lesz, mivel a helyszínen szurkolás semmihez sem fogható ebben a sorozatban. A további három döntő utolsó állomása, a mindent eldöntő utolsó döntő azonban már most bizonyos, hogy Lengyelországban lesz.
A juniorok egyéni küzdelme három elődöntővel veszi majd kezdetét, melyek Szlovéniában, Franciaországban és Finnországban kerülnek megrendezésre. A fiatalok döntője szintén Franciaországban lesz majd.
Csapatban is küzdhetnek ismét a juniorok, ahol az elődöntő időpontja még nem tisztázott, az azonban bizonyos, hogy a lettországi Daugavpils ad a versenynek otthont, míg a döntőre a németországi Stralsund kerül sor.
A felnőtt párosok is megmérkőznek ismét, az Elődöntőt a jövő szezonban Olaszországban, Badia Calavenán rendezik, míg a döntőre Lettországban, Rigában kerül sor. 
SEC- Salakmotoros Egyéni Európa Bajnokság
2016. április 30. Debrecen – 1. Elődöntő
2016. május 5. Mureck – 2. Elődöntő
2016. május 14. Liberec – 3. Elődöntő
2016. május 15. Žarnovica – 4. Elődöntő
2016. május 26. Olching – Challenge
2016. június 16. Güstrow – 1. Döntő
2016. augusztus 6. helyszín később megnevezve – 2. Döntő
2016.augusztus 19. helyszín később megnevezve – 3. Döntő
2016.október 8. Lengyelország – 4. Döntő
Egyéni Junior Európa Bajnokság
2016. május 14. Ljubljana – 1. Elődöntő
2016. június 25. Macon – 2. Elődöntő
2016. július 2. Varkaus – 3. Elődöntő
2016. szeptember 10. vagy szeptember 17. Lamothe-Landerron – Döntő
Junior Csapat Európa Bajnokság
??/?? Daugavpils – Elődöntő
2016. augusztus 27. Stralsund – Döntő
Páros Európai Bajnokság
2016. június 12. Badia Calavena – Elődöntő
2016. augusztus 13. Riga – Döntő
forrás: speedwalive.eu

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi