Vitalij Belousov - Mindent megteszek,hogy minél hamarabb pályán legyek.


Vitalij Belousov egy nagyon kemény rehabilitációs sorozaton vesz részt,miután a VII.Anatolij Stepanov emlékversenyen súlyos gerincsérülést szenvedett. Vitalij mindennap különböző gyakorlatokon vesz részt,hogy minél segítsen neki minél előbb a felépülésben.

A hét minden napja be van osztva az orosz versenyzőnek,gyógytorna,egyéb terápiás kezelések,és sok munka egy szakember felügyeletével a gyógyteremben. Minden nap jobban érzi magát,viszont a jobb lábával még mindig problémák vannak.

Elismerte,hogy a súlyos sérülése ellenére jó hangulatban telnek napjai,és a lehető leghamarabb vissza szeretne térni ahhoz amit szeret.

- Pozitív a hozzáállásom,és minél hamarabb vissza akarok térni a normális életbe.Mindent megteszek,hogy a leggyorsabban vissza térhessek a pályára Minden nap képeket,és videókat nézegetek folyamatosan versenyekről,és nem szoktam rosszra gondolni mert szeretem ezt a sportot. -nyilatkozta Vitalij


Rengeteg ember segít Belousovnak a rehabilitáció során,hiszen anyagi támogatásban is részesül.Emellett már a második szakaszában tart a Belousov póló kampány,amelynek az összegegét szintén a kezelésére szánják.

-Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani,akik segítenek nekem ebben a nehéz helyzetben. Most már tudom,hogy a speedway egy nagy család a rajongóknak is köszönhetően. Hamarosan szeretném megmutatni,hogy megyek egy kört a pályán- mondta Belousov

sportowefakty.wp.pl/zuzel

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi