Davey Watt a Lokomotiv Daugavpilsben folytatja


Davey Watt a legújabb igazolása a Lokomotiv Daugavpils együttesének.A lettek próbálják a legmegfelelőbb versenyzőt megtalálni csapatuknál, Antonio Lindbäck távozott tőlük. Kétségtelen hogy a svéd tavaly kitűnő formában volt,és ennek köszönhetően a Lokomotiv legjobbja volt.

Az új szerzemény Davey Watt tavaly a Speedway Wanda Krakkó versenyzője volt ,de a szezon nem úgy sikerült neki ahogy sokan várták tőle.Az összetett pontszerző rangsorban a 16.helyen zárta az évet.Watt távozása a Krakkótól anyagi okokra vezethető vissza,hiszen a klub sok pénzt vont le tőle ,miután szerintük gyengén szerepelt. Watt úgy érezte becsapták,emiatt még levelet is küldött a GKSZ-nek amelyben kifogásolta a klub döntését.

Watt most új környezetben fog neki vágni a 2016-os szezonnak ,ahol remek kollégák várják őt a csapatban.A Daugavpils eddigi keretében a következő pilóták írták alá már szerződésüket. Fredrik Lindgren, Maksim Bogdanov, Andzejs  Lebedevs, Joonas Kylmäkorpi, Kjastas Puodzuks .A juniorjaik Jevgenyij Kostygov, hogy Davis Kurmis.


lokomotive.lv

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi