Sayfutdinov :Világbajnok akarok lenni!


Ebben az évben sem láthatjuk majd az egykori világbajnoki bronzérmest a Speedway Grand Prix-ban,viszont azt elárulta,hogy nem végleg szakított az egyéni világbajnoki sorozattal.

-Azt akarom,hogy világbajnok legyek,és újra versenyezzek a Speedway Grand Prix-ban.Természetesen vissza fogok menni egyszer majd,de nem most.Ez a bajnokság maximális figyelmet igényel,és nem zavarhatja meg semmi.

Több speedway szakértő,és szurkoló egyetért abban,hogy a 26-éves orosz versenyző nagyon hiányzik a világbajnoki sorozatból.Mivel sokan hasonló véleményen vannak,erről természetesen Sayfutdinovnak is tudomása van.2009-ben bronzérmes volt a sorozatban,és nagyon sok szép pillalatot köszönhettünk már neki. Emil kétszeres egyéni Európa bajnok,és idén is szeretné megvédeni a címét.

-Jó lenne újra nyerni,de erre a kérdésre majd a szezon végén kapunk majd választ.Minden alkalommal arra törekszem,hogy jobb legyek mint a többi versenyző.Minden alkalommal sok új megoldást tesztelek,de a salaksportban semmi nem lehet biztos.Akár egy sérülés miatt is vége lehet a szezonnak,de 2016-ban a célom sérülésmentesen,motor problémák,és anyagi gondok nélkül végig versenyezni.Ha a dolgok így fognak alakulni,akkor már nagyon boldog leszek-fejezte be a beszélgetést Sayfutdinov. 

przegladsportowy.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi