A Rzeszów csapata Debrecenbe érkezik!


Nem sok helyen kedvező még az időjárás,hogy motorozásra alkalmasak legyenek a pályák.Ebben a cipőben jár a Nice PLZ ligában szereplő Rzeszów együttese is,emiatt a lengyel csapat vezető edzője Janusz Slaczka úgy döntött,hogy Debrecenbe utaznak edző táborozni.

Bízunk benne,hogy  cívisvárosi Aréna fölött az időjárás lesz oly kegyes,hogy nyugodtan motorozhatnak majd a fiúk. Beleértve a két magyar igazolt versenyzőjüket Tabaka Józsefet,és Magosi Norbertet is. Az utóbbinak már megadatott néhány kört megtennie a mórahalmi pályán,ami talán a szegedi vaspapucsosnak valamelyest előnyt jelenthet.

Nagyon reménykedünk abban,hogy zavartalanul róhatják majd a köröket a vaspapucsosok.Talán egy jó megvillanással,és szerencsével a két magyar salakos pozitív benyomást tehet majd a rzeszówi vezetőkben. 

A csapat hivatalos honlapja szerint szerdán fognak majd látogatást tenni a Gázvezeték utcai stadionban. Ez az edzőtábor nagyon jó lenne a hazai motorosok számára is,hiszen nemsokára kezdődik majd hivatalosan is a versenyszezon.

stal.rzeszow.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi