Holnap kezdetét veszi a GP szezon, Krskoban csapnak össze a vaspapucsosok

Április utolsó napján, a szlovéniai Krskóban veszi kezdetét az ide Speedway Grand Prix sorozat.
A mai napon elkészítették a rajtlistát,ami szerint az egyik GP újonc Piotr Pawlicki,az ausztrál menő Jason Doyle,a brit elnyűhetetlen Chris Harris,és a hazaiak nagy kedvence Matej Zagar fognak elsőként a salakra gördülni.
A regnáló világbajnok bemutatkozására se kell sokart várni a helyszínre kilátogatóknak, hiszen már a második etapban számot ad felkészültségéről.
A következő futam pikantériáját a dán különítmény házi erőfitogtatása szolgálja, hiszen a Nicki Pedersen, Niels-Kristian Iversen és Peter Kildemand trió küzd meg egymással és a lengyelek junior világbajnokával, Bartosz Zmarzlikkal.
A Monsteres fiúk - Hancock és Holder - a svéd különítménnyel, - Lindbäck és Lindgren-  karöltve gurulnak pályára a 4. futamban a 3 egységért.

Mint már arról már korábban beszámoltunk Jaroslaw Hampel ezen a fordulón nem fog részt venni,mivel orvosai tanácsáira hallgatva csak májusban fog majd motorra ülni.Őt a svéd ex-GP menő Fredrik Lindgen fogja helyettesíteni ezen a fordulón.

Remélhetőleg egy izgalmas fordulóval fogják majd megnyitni az idei szezont a nagymenők

Lássuk a teljes futambeosztást:


Sajnos egyik hazai TV csatorna sem közvetíti a versenyt, így, aki élőben szeretné megtekinteni, az a Főoldalunk Bal oldalán a LiveStream / Speedway Grand Prix Élőközvetítés Livestream
oldalon tekintheti meg a NET TV közvetítését.

Forrás: speedwaygp

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi