Kenni Larsen még mindig kritikus állapotban, de...

Mint arról már beszámoltunk, a dán versenyzőt csütörtökön érte lövés a fején, egy légpuskából. A baleset után azonnal megoperálták, majd másnap reggel újra kellett műteni. Ezután ismeretlen eredetű fertőzés veszélyeztette Kenni életét.

Ekkor családja Kenni Facebook oldalán köszönte meg a barátok, sporttársak, szurkolók, és mindenki bíztatását és kérték, hogy mindenki imádkozzon Kenniért, hiszen állapota kritikus. De a család bizakodó volt, hiszen Kenni egy harcos típus. Ma újra posztolt édesanyja és édesapja, mely posztban az alábbiakat írták:

"Kenni még mindig kritikus és életveszélyes állapotban van, DE van néhány jó hír: a fertőzés szintje csökken és a testének izmai reagálnak amikor a nővérek változtatják a pozícióját az ágyban. Így tudjuk, hogy ő a felszín alatt van. Az orvosok lassan, fokozatosan elkezdik csökkenteni a gyógyszereit ez kb. egy hétig fog tartani és reméljük nem lesz semmilyen mellékhatása. Reméljük és imádkozunk azért, hogy felébredjen. Még egyszer köszönjük mindenkinek a támogatást! Vivi és Peter"

Közben Nicki Pedersen is megszólalt, hiszen ő érintettebb bármelyik versenyzőtársánál. A háromszoros világbajnok jelenlegi barátnője, a fitness modell Helene Hüttmann Kenni Larsen unokatestvére. "Óráról-órára telik az idő és várjuk a híreket. Természetesen szíven ütött a dolog. Az egy dolog, hogy egy versenyzőtársam, de a másik dolog az, hogy a barátnőm unokatestvére. Ez elég szürreális. Bármi is történt, ez tragikus. Végigfutott a hideg rajtam, amikor meghallottam a hírt."- nyilatkozta Pedersen egy dán lapban.

Közben a odensei rendőkapitány nyilatkozata szerint a bűncselekményt kizárták, hiszen Kenni egyedül tartózkodott az udvaron, amikor a baleset történt, így annak körülményeiről csak ő fog tudni beszámolni.

Maradj erős Kenni! Stay strong Kenni!


Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi