Emil Sayfutdinov vasárnap már versenyezni akar!


Néhány hetes kihagyás után Emil Sayfutdinov túl van az első edzésén (Leszno),és állítása szerint remekül érzi magát.Tervei szerint már most hétvégén indulni szeretne a Tarnów elleni Extraliga találkozón. A lesznoi csapatnak igazán szüksége lenne egy nagyon erős versenyzőre,aki éppen Emil Sayfutdinov lehetne ha visszatér.

Ebben a szezonban nem nagyon megy a bikáknak,és öt mérkőzésük után mindösszesen csak hét pontot tudtak szerezni,ami elég kevésnek tűnik címvédőként.

Most viszont kinek lehet félnivalója ,hogy kikerül a csapatból? A fiatal lesznoi nevelésű Tobiasz Musielaknak,akinek nem valami fényes a statisztikája az idei szezonban (1.500 pontátlag),vagy éppen a dán légiós Kildemand...
Viszont ha a statisztika alapján fog dönteni a lesznoi csapat vezetése,akkor nagyobb félnivalója lehet Peter Kildemandnak.A dán idei teljesítménye az Extraligában idén  borzasztóan gyenge (1.300 pontátlag). Szinte rá sem lehet ismerni annyira tudása alatt teljesít,és ezt minden bizonnyal az Unia menedzsere is észre vette.

sportowefakty.wp.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi