Lindback újra bajba került!


A tegnapi Elitserien 5. fordulójában megrendezett Indianerna - Lejonen találkozón 56-34 arányban diadalmaskodtak az indiánok. Ám, ami a verseny után történt arra azt hiszem még nem volt példa, a versenyen 13 pontot szerző Antonio Lindbäckért jött két rendőr és letartóztatták.

Mindenki értetlenül állt, az intézkedő rendőrök nem mondtak semmit. Az orebroi rendőrség ügyeletese közleményben csak annyit mondott, hogy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják Lindbäcket. Sajnos Toninhonak nem ez az első konfliktusa a rend őreivel, többszöri ittas vezetés, droghasználat miatt. Mindannyiszor pénzbírsággal és szociális munkával letudta a büntetéseit, ám ez most komolyabbnak tűnik.

A problémát még fokozza, hogy többszörösen visszaeső és nagyon úgy néz ki, hogy ha elítélik a bíróságon, akkor akár börtönbüntetés is lehet a vége.
Az elmúlt években rengeteg sikert elérő Rioi Rakéta bekerült a 2016-os GP mezőnybe, ahol szintén megállja a helyét jelenleg 20 pontal a 6. helyen áll. Ám ez a problémája akár a pályafutásába is kerülhet. Igaz, többször voltak mélypontjai karriere során, de mindig vissza tudta küzdenie magát az elitbe.
Szerző: Árgyelán György

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi