Maksym Drabik hosszabb kényszerpihenőre kényszerül!


Kedden este a svéd Elitserien bajnokságban,az Indianerna Kumla - Lejonen Gislaved találkozó nagyon eseménydúsan telt el.Előzményeinkben már olvashatták a Toninhoval kapcsolatos ügyet,most viszont a lengyel Maksym Drabik állapotáról szeretnék beszámolni...

Nem sikerült szerencsésen a tegnap esti debütálás a fiatal sportolónak,hiszen Lejonen versenyzőjét Maksym Drabikot  a 10.futamban történt bukása miatt a mentő kórházba szállította feltételezett combtörés miatt.Sajnos a hírt megerősítették,valamint kiegészítették azzal,hogy a lába három helyen törött el - a comb,alsó lábszár,boka .

A részletes kivizsgálások után Drabikot meg is műtötték,és most a wroclawi csapata azon dolgozik,hogy minél előbb Lengyelországba kerüljön.Ezekben a pillanatokban még semmit nem lehet arról tudni,hogy meddig tart a felépülési ideje a fiatal motorosnak.Az viszont kétségtelen,hogy a lengyel munkáltatója komoly frontemberét kénytelen most jó ideig nélkülözni. Drabik nagyon csalódott lehet most,hiszen idén éremért akart harcolni a junior egyéni világbajnokságon,most viszont ez a dolog elég kilátástalannak tűnik.

przegladsportowy.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi