Irány Ostrówba a győzelemért!


A háromszoros világbajnok, Greg Hancock az egyik nagy csillaga a szombati Speedway Best Pairs Cup nagydöntőjének. A Monster Energy Team tagja Chris Holder és Tai Woffinden társaságában próbálja meg elhódítani a trófeát.

"Ostrówban már versenyeztem, de ezek csak meghívásos illetve teszt versenyek voltak az évek során, de ez egy nagy pálya, előzési lehetőségekkel. Mi (a Monster Energy csapat) ott csak nyerhetünk. Ez azonban nem lesz könnyű verseny, de azért megcsináljuk" - mondta Hancock az esemény hivatalos oldalán.

Annak ellenére, hogy a csapat legutóbb gyenge teljesítményt nyújtott, Joe Parsons stábja még mindig a csúcson van és nagy az esélye annak, hogy szombaton a magasba emeljék a Legjobb Salakmotoros Párosok trófeáját.

"Az mindig jó, ha a top-on vagyunk, az a főcél, viszont a többi csapatnak is ugyanez a célja" -tette hozzá Herbie.

Az amerikai hangsúlyozta a Monster cég jelentős támogatását is.

" A mögöttünk álló cég, a Monster Energy, hatalmas. Támogatnak bennünket mindenben és az nagyon számít nekünk, hogy szuper büszkék ránk! Ők csodálatos támogatók és szponzorok."

Sokan szkeptikusak voltak a legújabb projekt, a salakmotoros legjobb párosok kupája iránt. Hancock szerint ez volt a helyes lépés a speedwayban.

" Nagyon szeretem ezt a csapat formációt, úgy gondolom ez egy nagy lökést jelenthet a sportnak a jövőben. Ez minden bizonnyal kinyitja a szemét a sok...

Hancock elismerten az egyik legszimpatikusabb versenyző a versenyzőtársak körében, és ő az, aki mindig bevonja a fiatalokat a munkába.

"Szeretek fiatalokkal dolgozni, főleg azokkal, akik megteszik, amit tanácsolok nekik. Persze, nem várom el, hogy azt tegyék, amit mondok, de biztos vagyok benne, hogy mindent hallanak - mondta végezetül a háromszoros világbajnok.

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi