Gyönyörű gesztus Tai Woffindentől az SWC döntő után!


Tai Woffinden a Csapat Világ Kupa Döntőn 19 pontot szerzett és ennek köszönhetően Nagy-Britanniát ezüstéremhez juttatta. A stadion viszont nem csak arról lesz emlékezetes,hogy a britek 2004 után újra érmet szereztek,hanem amit Woffi tett a verseny után. - Úgy döntöttem,hogy  egy kislányt kiválasztok a tömegből, és neki adom az érmem- magyarázza a brit.

Tai a manchester stadiont érem nélkül hagyta el,mivel az ezüstérmét egy apró kicsi lánynak ajándékozta akit a pódiumra is felhívott a brit sztár.

Foto Jakub Janecki
-Ez csak egy darab fém amely felakasztható a falra hosszú évekig.Én inkább kiválasztottam a kislányt,és az ő nyakába akasztottam az érmem.Lehet,hogy őt ez boldoggá teszi majd pár hétig,és talán emlékezni fog erre a pillanatra egész életében.Ez a gesztus nekem többet jelent,mint hogy még egy éremmel több díszelegjen az otthonomban.


Tai Woffinden egyébként nagyon boldog volt a verseny után,aki bevallotta,hogy az igazi céljuk a bronzéremért való küzdés volt.Ezt viszont sikerült fölülmúlniuk,mivel Woffi fantasztikus formában motorozott azon a szombati estén.Nem szabad elfelejtkezni csapattársairól sem,akik szintén fontos pontokat szereztek.Természetesen ez most egy fantasztikus siker a brit speedway történetében,hiszen legutóbb 2004-ben voltak érmesek,akkor Mark Loram vezette sikerre a brit csapatot.


Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi