Pedersen ki akar jutni a gödörből


Nicki Pedersen hosszú évek óta nem produkált olyan gyenge teljesítményt mint az idei szezonban. A dán sztár új tunerében Flemming Graversenben bízik,de az is lehet a valós ok más valamiben rejtőzik.

Az idei szezont egy lengyel szerelő segítségével kezdte el az eredmények viszont elmaradtak.Ezt követően úgy döntött,hogy  mással fogja csináltatni,és Jan Andersson mellett döntött.A próbálkozások ellenére továbbra sem jöttek a pontok,és most Graversen motorjaival folytatja majd a versenyzést.Jelenleg három motor áll rendelkezésére,és először a Togliattiban megrendezett SEC döntőn sikerült élesben kipróbálnia.

Gravensen a mai speedway Elit versenyzőt egyik kedvelt tunere,többek között Jason Doyle,Antonio Lindbäck,Bartosz Zmarzlik,valamint Piotr Pawlicki is az ő általa készített motorokkal versenyez. Az,hogy Pedersen kikerül-e ebből a válságból hamarosan kiderül majd.A Pedersen szurkolók viszont addig abban reménykedhetnek,hogy a háromszoros világbajnok hamarosan megtalálja a helyen irányra tartó utat. .

speedway24.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi