SEC: Maksim Bogdanovs kapta a szabadkártyát a lettországi fordulóra.


Augusztus 06-án kerül sor az Egyéni Európa Bajnokság 2.fordulójára Lettországban,melynek a helyszíne az igen jól ismert daugavpilsi stadion lesz.Ezen fordulón Maksim Bodganovs kapott lehetőséget a szervezőktől,hogy szabadkártyásként indulhasson.A lett sportoló nem ismeretlen ebben a küzdelemsorozatban,mivel emlékezzünk vissza a sorozat első számú tartalékversenyzőjeként az összetett hatodik helyen fejezte be a bajnokságot a 2014-es szezont.

Hogyan is sikerült ez a lett sportolónak, idézzük fel kicsit ...
A nagyszerű tartalék beszélt róla Európa szerte a sajtó,és valljuk be őszintén tényleg remek szezont tudhatott maga mögött. Mikor a 2014-es SEC sorozatban Grigoríj Laguta megsérült, mint első számú tartalék a lett versenyző kapott lehetőséget az első három fordulóban, majd a felfüggesztett Patryk Dudek helyett szerepelhetett az utolsó döntőben.


Bogdanovs igazán sikeres tartalék volt, hiszen nagyon közel végzett a biztos jövő évi szereplést jelentő helyezéstől, hiszen mindösszesen csak 4 pont választotta el őt az ötödik helytől. A legjobban Holstedben szerepelt, ahol bejutott a döntőbe, itt azonban hibázott, bukott és kizárták.

Vajon most sikerül szabadkártyásként is hasonló bravúrt elérnie,mint az első fordulón Kai Huckenbecknek,aki harmadikként zárta a güstrowi fordulót.

speedwayeuro.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi