PGEE Extraliga : Stal Gorzów a bajnok,eldőltek az érmes helyezések


Vasárnap délután eldőlt a lengyel Extraliga csapatbajnokság helyezéseinek sorsai ,és idén  Stal Gorzów csapata lett a bajnok.A győzelmük teljesen megérdemelt ,hiszen a Get Well Torun ellen sikerült ledolgozniuk az első mérkőzésen becsúszott hátrányukat. Végül az újdonsült bajnoknak 51-39 arányban sikerült legyőznie a Toruniakat és ezzel bebizonyították azt,hogy nem volt véletlen az alapszakaszban való jó szereplésük.

A mérkőzés legjobbjai Krzysztof Kasprzak ,valamint Bartosz Zmarzlik voltak ,míg az ellenfélnél Chris Holder szerepelt a legjobban. Idén a Toruniak a vereségük ellenére egy jó szezont zártak,hiszen ebben a nívós bajnoki sorozatban jól fénylik az ezüstérem is.


Büszkék lehetnek a Ekantor.pl Falubaz Zielona Góra szurkolói is kedvenceikre,ugyanis a csapatuk kiharcolta a bronzérmet ennek köszönhetően 2016-ban a PGEE harmadik legjobb csapatai lettek.A győztes csapat vezéregyéniségei Piotr Protasiewicz,valamint Jason Doyle voltak mindketten 11-11 pontot motoroztak össze.Nem sikerült idén az éremszerzés a Betard Sparta Wroclaw versenyzőinek,de ennek ellenére hősiesen küzdöttek a visszavágón .Csapatuk legjobbja Tai Woffinden volt,aki egy pont kivételével hibátlanul motorozott Zielona Górában. 

 

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi