SGP : Jason Crump már bemotorozta az Etihad Stadiont Melbourneben


Szombaton rendezik meg az idei egyéni világbajnokság záró fordulóját,melyen egyben az érmes helyezések sorsa is el fog dőlni majd. Az Etihad Stadion igazgatója elégedett az előkészületekkel és elárulta ,hogy 5500 tonna salakot dolgoztak fel a munkások a pálya elkészítéséhez. Mintegy 25.000 látogatót várnak a szervezők erre az eseményre,akik teljes szívből szurkolhatnak majd Chris Holdernek akinek matematikailag még az éremszerzéshez is esélye lehet.

Mint tudjuk annak,hogy visszatérhetett a Speedway Grand Prix a salakmotorozás szülőföldjére Jason Crumpnak hatalmas szerepe volt.Óriási erőbedobással dolgozott azon,hogy visszatérjen Ausztráliába az egyéni világbajnokság,és mint ezt tudjuk 2015-ben már egy nagyszerű versenyt sikerült lebonyolítaniuk.

Ma a háromszoros egyéni világbajnok Jason Crump ismét pályára gördült ,és ő tapasztalhatta meg elsőként milyen az Etihad Stadion felülete. Remélhetőleg szombaton délelőtt egy fantasztikus szezonzáró versenyt produkálnak majd a főszereplők,és  nagyszerű emlékekkel gondolhatunk majd vissza rá.


Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi