Lindbäck:A következő szezonban éremért fogok harcolni.


Antonio Lindbäck a ígéri,hogy karrierje során a legjobb felkészülését fogja végrehajtani ezen a télen,és jövőre mindenképpen az éremért akar harcolni az egyéni világbajnokságon.

A svéd versenyzőnek idén sikerült bennmaradnia,és végül 93.ponttal az összetett hetedik helyen sikerült zárnia.A következő szezonra viszont ambiciózusabbon akar felkészülni a jobb eredmény elérésében.

- Minden versenyző álma a világbajnoki cím,és én is nagyon sokat gondolok rá.Ebben az évben viszont a szezon végén a túlélésért kellett küzdenem,de 2017-ben szeretnék a legjobb háromba bekerülni.Ezt a feladatot nem lesz könnyű teljesíteni,viszont a telet nagyon kemény felkészülési munkával fogom eltölteni .Nem tervezek nagy változtatást körülöttem,sem a motorokkal,sem pedig a csapatomnál.Ebben az évben szinte mindig remekül jók voltak a motorjaim,de sokszor én választottam rossz beállításokat a pályákhoz.Ezeknek a kijavítása lesz a legnagyobb cél számomra,minél kevesebb hibaszázalékkal versenyezni.


Kevesebb sikerült zárni az Európa bajnokságot,hiszen az utolsó forduló előtt még vezető helyen volt,de ezt követően csak a hatodik helyen tudott végezni.

- Hogy őszinte legyek nem vártam volna,hogy kiesek a sorozatból. A rybniki forduló nem az én versenyem volt,de nem szeretném részletezni.Jövőre természetesen el fogok indulni a selejtező fordulókon,és a célom egyértelműen a döntőkbe jutás.

A svéd motorosnak voltak idén hullámzó teljesítményei,és egyáltalán nem fél kritizálni magát.

- A szezon második felében teljesen elvesztettem a fonalat,és a motorjaim beállításaiban hibáztam sorozatosan. Ez most tudom furcsán hangzik,de már nem számít.A motorjaim meggyőzően teljesítettek pedig ,de ennek ellenére hibázni tudtam. Sajnos vannak gyengébb időszakot a történetben ,de dolgozunk rajta.A pályákon is követtem el nagyon sok hülyeséget,amit miatt nagyon sok fontos pontot veszítettem .Ennek ellenére a csapatommal arra a következtetésre jutottunk,hogy a hibák ellenére sokkal jobb szezont zártunk mint az előző évben. ..

speedway24.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi