Chris Holder a Kings Lynn-ben folytatja


Hosszú várakozás után kiderült,hogy a 2017-es szezonban Chris Holder a brit SGB  Premiership liga sorozatban a King's Lynn Stars csapatában fogja húzni a gázt. Az elmúlt években az ausztrál sportoló a Poole Pirates oszlopos tagja volt,ám a jövőévi csapatba már nem fért bele magas pontátlaga miatt.A Poole csapatának viszont ennek ellenére sem kell majd bánkódniuk,hiszen Chris öccse Jack fogja majd a kalózok mellszámát viselni.

Minden bizonnyal Jack számára nagy segítséget jelent majd bátyja támogatása,aki minden szegletét jól ismeri a kalózok pályájának.Biztosak lehetünk abban,hogy minden erejével segíteni fog majd fiatal fivérének. Chris Holder két alkalommal nyert bajnoki címet a Poole színeiben,viszont jövőre már a csillagoknál bizonyíthat majd. A King's Lynn vezetősége nagyon örül annak,hogy sikerült leszerződtetniük a 2012 világbajnokát,és talán ő lehet majd a csapat húzóembere. A jelenlegi formáció alapján úgy tűnik,hogy egy nagyon erős dárdát sikerült összerakniuk a csillagoknak,és akár a bajnoki címre is esélyesek lehetnek.

Matt Ford csapatvezetőnek lépnie kellett,hiszen a csapatból távozott Niels Kristian Iversen .A dán döntése az új lengyel Extraliga szabálynak köszönhető.Az új szabályok szerint a lengyel legfelsőbb osztályban csak olyan motoros vehet részt,aki maximum három ország bajnokságában szerepel. Mivel Iversen már korábban leszerződött a dán ,lengyel,és svéd klubnál emiatt a brit ligacsapatától búcsút kellett intenie.

King's Lynn Stars motorosai 2017:
Nicklas Porsing (Dánia)
Kai Huckenbeck (Németország),
Chris Holder (Ausztrália)
Troy Batchelor (Ausztrália)
Robert Lambert (Egyesült Királyság)
Lewis Rose (Egyesült Királyság)

kingslynnstars.co

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi