Maciej Janowski kulcscsontját törte!


Röviddel a szezonkezdés előtt a lengyel Grand Prix sztár Maciej Janowski motokrossz edzésen vett részt,ahol egy bukás következtében kulcscsontját törte Olaszországban.Az orvosok az eset után azonnal diagnosztizálták nála a sérülést,és azt is megállapították,hogy egy kisebb operációra is szükség lesz.

Az eset után Maciej azonnal Lengyelországba utazott,ahol a mai nap folyamán a poznani Rehasport klinikán meg is műtötték már.A Wroclaw motorosa nagyon bízik benne,hogy elegendő lesz számára két hét a teljes felépülésig,ha a pesszimista forgatókönyv lép életbe akár nyolc hétig is lehúzódhat a teljes gyógyulás.

Janowski egyébként nagyon készült a 2017-es szezonra,ennek érdekében nyolc kilót is leadott .A tél folyamán nagyon komoly felkészülésen vett részt,és ennek köszönhetően szeretné elfelejteni a mögötte álló sikertelen szezont. Magicnek nem sok ideje marad a felépülésre,hiszen élesben először április 16-án kell pályára lépnie majd a Leszno ellen,majd ezt követően április 29-én Krskoban lesz a Grand Prix első fordulója.

speedway24.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi