Tomasz Gollob nyilatkozata - Egy sportoló soha nem adja fel!


Tomasz Gollob súlyos balesete óta először adott nyilatkozatot és azt mondta,hogy egy sportoló soha nem adja fel.Emlékezzünk vissza hogy a lengyel ikonnak motokrossz balesete volt ,és emiatt súlyos gerinc,valamint tüdősérülést szenvedett. Gollob a súlyos sérülései ellenére,már sokkal jobban érzi magát és tudja nagyon jól,hogy egy hosszú rehabilitáció előtt áll.

Egy hete már,hogy felébresztették a kómából,és napról napra javul az állapota. Rendkívül hálás a rajongóknak akik nagyon sok erőt adnak neki.

- A rajongók támogatása ad erőt nekem!Köszönöm a sok jó szót,és segítséget mindenkinek.Nagyon sokat jelent ez nekem - Ezek voltak Gollob első hivatalos szavai,amióta a balesete történt.

-Egy sportoló soha nem adja fel,de tudom,hogy egy hosszú út áll előttem.A rehabilitációs folyamat nem lesz egyszerű hosszú,és fáradságos lesz.Megteszek mindent,hogy ebből a harcból minél sértetlenebbül kerüljek ki. Minden betegnek erre van szüksége,és drukkolni kell - mondta Gollob

Szeretné megköszönni a családnak,barátoknak, rajongóinak Bydgoszcz,Gorzów,Grudziadz,Tarnów,Torun,és az ország minden sarkában,valamint külföldön élő szurkolóknak is egyaránt a biztatást.Nagyon hálás mindazoknak,akik a beleset óta folyamatosan segítenek neki.Megköszönte a bydgoszczi honvédelmi kórház orvosainak,valamint a nővéreknek is a munkáját.

speedway24.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi