Nicki Pedersen újra pályán!


Ma délután Lesznoban két hónapos kihagyás után Nicki Pedersen újra motorra ült.A dán orvosok figyelmeztették a dán háromszoros egyéni világbajnokot,hogy nem veszélytelen a vállalkozása.Rövid időn belül két alkalommal is komoly nyaki sérülést szenvedett,emiatt nem javasolták a speedway folytatását a szakemberek.Hatalmas kockázatnak teheti ki magát,egy következő esés talán bénuláshoz is vezethet nála. 

Pedersen viszont ma ennek ellenére újra motorra pattant az Alfred Szmoczyk Stadionban,és jónéhány kört megtett. Az odensei születésű versenyző tisztában van azzal,hogy kockázattal jár a motorozás,emiatt az edzés után is ki fogja vizsgáltatni magát.A nyaki sérülés nagyon veszélyes,ennek érdekében Pedersen is biztos akar abban lenni,hogy folytathatja-e újra élesben a versenyzést.

Elmondása szerint jelenleg a kéthónapos kihagyás után hatvan százalékos formában érzi magát. Azt is hozzá fűzte  kiváncsi arra ,hogyan érzi magát majd holnap reggel.

Azt most bebizonyította,hogy nem szivesen akasztaná a vaspapucsát a szögre.Viszont az egészség bármilyen sikertől fontosabbnak számít.Kívánunk neki minden jót! Ő akár milyen mentalitású sportoló is,a salakmotorozásban már mindent elért.

Pedersen a fiát Mikkelt is motorra ültette ma délután,és néhány kört tettek meg együtt ami egy nagyon édes pillanat .


>

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi