PGEE - Három új versenyző érkezett a Falubazba.


Jövőre a Falubaz Zielona Góra együttesénél három új versenyző is szerepet kap, ugyanis a bajnok Unia Lesznoból érkezik Gzegorz Zengota, a Lotos Gdansktól Kacper Gomólski,valamint a toruniaktól Michael Jepsen Jensen.

Zengota az elmúlt öt évben a bikák versenyzője volt, de előtte viszont a Zielona Góra motorosa volt.Számára nem lesz nehéz a beilleszkedés,ugyanis a lengyel salakosnak ismerős ez a környezet.

Új arc viszont Kacper Gomólsni,aki az elműlt szezonban a Gdansk motorosa volt. Néhány évvel ezelőtt már a klub szerződést akart vele egyébként kötni,de akkor úgy döntött,hogy a tarnówi csapathoz igazol. 


  • A dán Michael Jepsen Jensen a Get Well Torun csapatától érkezik,aki bevalotta hogy egy konkrét kétéves ajánlatot utasított vissza Torunban. Úgy tűnik Marek Cieslak  csapatvezetőnek nem lesz aggodalomra való oka, hiszen csapatánál marad továbbra is a világbajnoki ezüstérmes Patryk Dudek,valamint a rutinos Piotr Protasiewicz is.A csapatban fog maradni a svéd Jacob Thorstell is aki az év végén komoly sérülést szerzett,viszont a szezonkezdésre már százszázalékosan harcra kész lesz elmondása szerint. 

Falubaz Zielona Góra kerete 2018
Patryk Dudek Lengyelország 1992
Piotr Protasiewicz Lengyelország 1975
Grzegorz Zengota Lengyelország 1988
Kacper Gomólski Lengyelország 1993
Michael Jepsen Jensen Dánia 1992
Jacob Thorssell Svédország 1993
juniorok:
Nicodem Bartoch Lengyelország 2001
Mateusz Burzyński Lengyelország 1998
Jakub Osyczka Lengyelország 2000
Arkadiusz Potoniec Lengyelország 1997
Mateusz Tonder Lengyelország 1999
Alex Zgardzinski Lengyelország 1997
Sebastian Bear Lengyelország 1997

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi